FORSIDE          PROFIL         SPONSOR          KALENDER 

         

                     Tim Sørensen

                           Racing. 

Ny Kontrakt i hus til sæsonen 2021.  


Hårdt arbejde træning og træning det forlanger de 2 klubber jeg har skrevet kontrakt med i 2021. 

Jeg har skrevet kontrakt med 2 klubber som går meget op i tillid samt deres køre. De vægter deres kører meget højt og går meget op i at de har det godt og trykt på holdet. Derimod presser de også kørerne til det sidste, de går meget op i at man holder sin fysik vedlige samt forbedre sig. Klubberne er 2 klubber som er meget velfungernde samt har de en træner som går meget op i det og tager sig tid til at fordybe sigsammen med køren. 

Disse to klubber jeg snakker om er en klub i Danmark samt Polen. Klubben i Danmark var ikke et svært valg for mig at tage. Jeg lavede allerede aftale med dem i sommers. Jeg var helt sikker i min sag om at jeg skulle køre for dem. 

Jeg har valgt at skrive kontrakt med Region Varde Elitesport. Det er blevet til en 2 årig kontrakt i sammerbejde med den nye holdleder Brian Skydt. 


Klubben i Polen ser jeg meget frem til at køre for. Allerede inden man kender til stedet og menneskerne føler man sig allerede hjemme. 

Klubben jeg har skrevet med er Stal Rzeszow som køre i den polske 2 liga. 

Jeg har skrevet en 1 årig kontrakt som U-24 kører. Jeg glæder mig helt vild til at skulle køre for disse to klubber. 

Dog har jeg stadig kontakt med et på klubber i henholdsvis Sverige og England. 

Dog har jeg valg at vente med at lave aftaler til sæsonen er kommet igang så man ved lidt mere om tuneringerne i disse lande. 


Lidt om 2020 Sæsonen.  


Sæson 2020 viste sig fra sin lidt mere barske side, da vi startede året med en voldsom virus som kom listende og overtog det meste af vores hverdag. Vi alle fik derfor en anden hverdag som vi aldrig har prøvet før. 

Jeg prøvede også noget helt anden, som jeg ikke selv havde troet jeg skulle prøve i løbet af min speedway karriere. Normalt starter vi sæsonen i starten af marts måned, men denne gang måtte vi vente. Covid-19 satte en stopper for de første 3 måneder af sæsonen. min første træning var midt i juni hvor jeg fik prøvet udstyrt af. 

Derefter startede sæsonen stille og rolig op. Vi startede med lidt testløb med landsholdet samt en masse træninger. Den danske 1 Div. Startede så småt også op. det vidste sig at den tid jeg havde brugt på min for samt på mit udstyr gav potte. Jeg havde i løbet af året et gennemsnit på 12 point ud af 15. Det er mere end godkendt.

Jeg fik også kæmpet mig til en 3 plads til det danske u-21 DM samt aftnes bedst scoret kører til U-21 VM hold finale med i alt 13 point.

Så jeg vil selv sige, at selvom året har været lidt træls har jeg stadig formået at lave store og gode resultater smat udviklet mig en del.